Servicemonteur Elektrotechniek

Servicemonteur Elektrotechniek

Het is nog vroeg in de ochtend als jij naar Ede rijdt voor weer een nieuwe werkdag. Op de zaak is een aantal monteurs al druk in de weer met het inruimen van de bus. Nadat je een bak koffie hebt gepakt, bereid je de laatste dingen voor jouw installatiekeuring voor. Vandaag mag je naar een school om daar de eindcontrole te doen. Wanneer je net 10 minuten in de auto zit, word je gebeld. Er is een storing bij een klant en of jij hier even prioriteit aan wil geven. Nog voordat je het gesprek hebt beëindigd, heb jij de navigatie al opnieuw ingesteld. De dag is begonnen!     

Ook zo jouw werkdag beginnen? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een Service monteur Een functie voor iemand met jarenlange ervaring als elektromonteur die toe is een aan nieuwe stap. Al ervaring in deze functie, maar op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan ook snel verder!

Jouw werkzaamheden

Dat we iemand vragen met jarenlange ervaring in de elektrotechniek is niet voor niets. Jij bent namelijk degene die de eindcontrole en keuringen gaat uitvoeren op de door ons aangelegde installaties. Je weet dus als geen ander hoe dit aangepakt moet worden en wanneer iets kwalitatief goed is opgeleverd.

Naast de controle ondersteun jij bij het voorbereiden van een project. Je denkt mee in hoe de installaties aangelegd moeten worden, geeft instructies waarmee de monteurs rekening moeten houden en let er ondertussen ook op of alles volgens de veiligheidsregels wordt uitgevoerd.

Tegelijkertijd draai je je handen er ook niet voor om gewoon mee te werken in de aanleg van installaties. Hierdoor ken jij de gebouwen van onze projecten, waardoor controles en het oplossen van storingen nog gemakkelijker wordt. 

Ondertussen ben jij een nog een belangrijk aanspreekpunt voor de klant. Je plant periodiek onderhoud en komt in acte bij problemen. Ervaart men een storing, dan weet jij hoe dit opgelost kan en moet worden en volgens welke voorwaarden. 

Jouw profiel

Allereerst vinden we het belangrijk dat jij communicatief vaardig en klantgericht bent. Je doet er alles aan om een klant tevreden te krijgen, maar vooral ook te houden. Oog voor detail heb je zeker. Jou ontgaat niets en je bent alleen tevreden met de beste kwaliteit. Dat stuk perfectionisme moet er dus ook in zitten. En ben je niet tevreden? Dan durf jij anderen hierop aan te spreken en leer je ze hoe het de volgende keer wel moet. Verder ben je flexibel, kun je creatief meedenken met de klant en de monteurs en heb je écht passie voor de wereld van elektra. Tot slot is het belangrijk dat je aan onderstaande basis kunt voldoen:

  • Een afgeronde opleiding in de richting van Elektrotechniek (minimaal mbo-3).
  • Minimaal 7 tot 10 jaar ervaring als elektromonteur. (Grote pré)
  • Ervaring met het oplossen van storingen is een grote pré.
  • Voldoende ervaring om de kwaliteit van installaties te kunnen controleren.
  • In bezit van VCA-Vol

Ons aanbod

  • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Gevarieerde projecten van nieuwbouw tot renovatie
  • Een uitdagende functie binnen een professionele onderneming.
  • Prettige werksfeer binnen een hecht team.

Enthousiast

Neem dan snel contact met ons! Je kunt je cv sturen naar onze HR-adviseur Wendy van Dam via wendy@hrbuddy.nl of door te bellen naar 06 444 22 580.

Over ons

“In 2004 begonnen als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een BV met 7 vaste medewerkers. Met dit team zorgen we voor de realisatie van kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische installaties. Dit doen we voor zowel nieuwbouw als renovatie en zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen. We werken veel voor vaste opdrachtgevers zoals bouw- en grote installatiebedrijven, gemeentes, zorginstellingen en vastgoedbeheerders.  

Onze passie ligt in de elektrotechniek. Klanten en opdrachtgevers kennen ons als een bedrijf dat staat voor kwaliteit en meedenkt in slimme oplossingen. Daar ligt onze kracht!”