Leidinggevend Elektromonteur

Leidinggevend Elektromonteur

Het is nog vroeg in de ochtend als jij naar Ede rijdt voor weer een nieuwe werkdag. Op de zaak aangekomen laad je de benodigde spullen voor vandaag in. Je mag naar een grote zorginstelling in de buurt van Amsterdam. Daar start vandaag een project waar jij de leiding over hebt. Je collega is inmiddels ook aangekomen, dus nog snel even een bak koffie pakken en dan de bus in!

Ook zo jouw werkdag beginnen? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een Leidinggevend Elektromonteur. Ben jij zelfstandig (1e of 2e) monteur en wil je de stap zetten naar voorman of ben je al voorman en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Jouw werkzaamheden

Deze functie is tweeledig. Enerzijds ben je uitvoerend bezig en valt de aanleg van een diversiteit aan installaties onder jouw verantwoordelijkheid.  Denk hierbij aan elektrische voedingssystemen, verlichtingsinstallaties, data- en communicatie-installaties, beveiligingsinstallaties en PV-installaties.

Daarnaast ben jij ook degene die de andere monteurs kan aansturen en kan helpen waar nodig. Tegelijkertijd houd je ook de projectleider of aannemer op de hoogte, zorg je ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn en zorg je ervoor dat alles volgens afspraak wordt opgeleverd.

Jouw Profiel

Allereerst vinden we het belangrijk dat jij iemand bent met oog voor kwaliteit. Je houdt van aanpakken en wil samen met de collega’s een klus tot een goed einde brengen. Je bent communicatief vaardig, kunt het overzicht houden en durft anderen aan te spreken op hun gedrag. Verder ben je service- en klantgericht, kun jij je kennis en kunde goed overdragen naar de andere collega’s, durf je de leiding te nemen en is flexibiliteit geen probleem voor jou. Tot slot is het belangrijk dat je aan onderstaande basis kunt voldoen:

  • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek.
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring als elektromonteur.
  • Ruime kennis van elektrotechnische installaties.
  • Ervaring om zelfstandig een project op te pakken.
  • In het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod

  • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Gevarieerde projecten van nieuwbouw tot renovatie – 2 weken tot +/- een jaar.
  • Een uitdagende functie binnen een professionele onderneming.
  • Prettige werksfeer binnen een hecht team.

Enthousiast

Neem dan snel contact met ons! Je kunt je cv sturen naar onze HR-adviseur Wendy van Dam via wendy@hrbuddy.nl of door te bellen naar 06 444 22 580.

Over ons

“In 2004 begonnen als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een BV met 7 vaste medewerkers. Met dit team zorgen we voor de realisatie van kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische installaties. Dit doen we voor zowel nieuwbouw als renovatie en zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen. We werken veel voor vaste opdrachtgevers zoals bouw- en grote installatiebedrijven, gemeentes, zorginstellingen en vastgoedbeheerders.  

Onze passie ligt in de elektrotechniek. Klanten en opdrachtgevers kennen ons als een bedrijf dat staat voor kwaliteit en meedenkt in slimme oplossingen. Daar ligt onze kracht!”